Praktische informatie

Voor wie, kosten, data, tijden en locatie.

Van reactiepatronen naar wijze antwoorden (Dag-bijeenkomst). Kom je een dag luisteren, studeren, oefenen, met eigen materiaal uit jouw leven? We werken met het Mondo Zen Handleiding van Jun Po Roshi. (54 pagina’s) Ga naar deze pagina voor meer achtergrondinformatie.

Deze dag is geschikt voor mensen die al langer mediteren en die het profijt van meditatie willen inzetten voor hun praktische, dagelijkse leven. Tijdens deze dag krijg je inzicht en kun je ervaren dat reactiepatronen kunnen transformeren naar volwassen, wijze antwoorden. Iedereen neemt een voorbeeld van een conflict of situatie uit zijn dagelijkse leven mee naar deze dag.

Kosten en wat je ontvangt

€ 175,00 incl. btw voor een hele dag.
Het bedrag dient voorafgaande aan de bijeenkomst betaald te zijn.shutterstock_307190360 (300 x 200)

Opgave via het contactformulier of via contact@samenwijzer.net
Voor een hele dag alleen met mij betaal je €450,- incl. btw. Mocht je dit bedrag niet kunnen betalen, maar weet je wel dat dit is wat je graag wilt ervaren, neem dan even contact met me op.

De bijeenkomsten in Soest zijn inclusief koffie, thee, Biologische lunch, fruit en versnaperingen tussendoor  én een uitgebreide Engelse handleiding van 54 pagina’s, digitaal en op papier. De digitale versie stuur ik je toe zodra je je aangemeld hebt, zodat je de teksten vast kunt bestuderen. Voorafgaande aan de dag lees je de opgegeven tekstbladzijden en krijg je wat huiswerk. De fysieke handleiding neem je na afloop mee naar huis. Deze geeft volop mogelijkheden om te oefenen en te studeren. De voertaal is Nederlands of engels.
Op dit moment is er geen Nederlandse vertaling van de nieuwste versie van de handleiding.

Tijd en locatie Soest

Inloop om 9.30 start om 10.00 uur. Tot 17.30, maar neem het iets ruimer, soms lopen we uit. Soest is de plek waar we deze dag doorbrengen, soms gaan we naar een locatie elders.
Eind augustus 2019 zijn we te gast in de buurt van Apeldoorn, op een prachtige locatie in de weilanden. 

Ook kun je zelf een dag organiseren met minimaal 4 mensen.

Degene die 4 mensen meebrengt hoeft zelf niet te betalen of deelt de kosten met de anderen.
Omdat deze dialoog nog niet zo bekend is, kun je me vrijblijvend via mail benaderen om een zoom afspraak (online) te maken met je vragen. Wat wil jij weten? Wat zou het voor jou kunnen betekenen? Lees ook de aanbevelingen op de pagina met Testimonials

Wil je een 7 daagse retraite met JunPo Roshi of Doshin Roshi doen samen met een internationaal gezelschap, dan kun je je inschrijven op de Venwoude website

Delen met je netwerk? Klik hierShare on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Google+