Praktische informatie

Voor wie, kosten, data, tijden en locatie.

Deze dag is geschikt voor mensen die al langer mediteren, Chi Gong, Tai Chi of een andere aandacht sport beoefenen en die het profijt daarvan inzetten voor hun praktische, dagelijkse leven. Tijdens deze dag krijg je inzicht en kun je ervaren dat reactiepatronen kunnen transformeren naar volwassen, wijze antwoorden. Iedereen neemt een voorbeeld van een conflict of situatie uit zijn dagelijkse leven mee naar deze dag.

Kosten en wat je ontvangt

In de loop van mijn leven heb ik zowel in de cultuur van de Lakota Sioux indianen (zweethutten en teachings) als in het boeddhisme geleerd om rituelen en oude overleveringen te laten betalen op donatie basis. Ik heb dat een hele tijd niet gedaan, maar ik keer daar nu naar terug.

Voor deze dag ben ik uitgekomen op een basisbedrag van €50 euro voor de fysieke handleiding van 64 pagina’s, het eten en drinken en betaling van catering.
Dit bedrag betaal je van te voren zodat het mij ook zekerheid geeft dat de dag door kan gaan.
Na de dag-bijeenkomst kun je dan nog het bedrag doneren wat het je waard is geweest. Een derde van deze donatie gaat naar de Hollow Bones Zen organisatie

shutterstock_307190360 (300 x 200)Opgave via contact@samenwijzer.net
Het basisbedrag voor een hele dag alleen met mij is €100,- 

Bij afmelding tot een week voor de dag-bijeenkomst gaat het bedrag door naar de volgende gekozen dag-bijeenkomst of wordt het teruggestort. Daarna is geen restitutie meer mogelijk tenzij door overmacht of overlijden. 

De bijeenkomsten in Soest zijn inclusief koffie, thee, Biologische lunch, fruit en versnaperingen tussendoor  én een uitgebreide Engelse handleiding van 64 pagina’s, digitaal en op papier. De digitale versie stuur ik je toe zodra je je aangemeld hebt, zodat je de teksten vast kunt bestuderen en krijg je wat huiswerk. De fysieke handleiding neem je na afloop mee naar huis. Deze geeft volop mogelijkheden om te oefenen en te studeren. De voertaal is Nederlands en Engels. We maken gebruik van een Engelse handleiding.
Op dit moment is er geen Nederlandse vertaling van de nieuwste versie van de handleiding.
Ik neem de Nederlandse aantekeningen van eerdere handleidingen wel er bij.

Tijd en locatie Soest

Inloop om 9.30 start om 10.00 uur. Tot 17.30, maar neem het iets ruimer, soms lopen we uit. Soest is de plek waar we deze dag doorbrengen, soms gaan we naar een locatie elders.
Ook kun je zelf een dag organiseren met minimaal 3 mensen.

Omdat deze dialoog nog niet zo bekend is, kun je me vrijblijvend via mail benaderen om een zoom afspraak (online) te maken met je vragen. Wat wil jij weten? Wat zou het voor jou kunnen betekenen? Lees ook de aanbevelingen op de pagina met Testimonials

Wil je meedoen met een van de online of fysieke bijeenkomsten in het buitenland via Hollow Bones Zen dan kun je dat via de link doen.

Delen met je netwerk? Klik hierShare on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Google+